Rihanna is het zat dat ze vaak in de roddelbladen moet lezen dat ze met een nieuwe man aan het afspreken is. Volgens haar is ze juist de afgelopen tijd met niemand geweest. Ze wacht op een 'echte man'.

Dat vertelt ze in gesprek met Vanity Fair.

De 27-jarige zangeres zegt zelfs van die verhalen bang te worden. "Als ik met een vriend ga dansen, dan heb ik de volgende dag blijkbaar een relatie met hem. Ik word daar zo angstig van", vertelt ze. "Het is voor mij zelfs moeilijk om met iemand vrienden te blijven."

"Ik kan daar heel slecht mee omgaan. Ik ben daardoor afstandelijk geworden. Zodra ik een gerucht over een vriend en mij lees, spreek ik die vriend bijna nooit meer. Ik ben daar heel slecht in."

Echte man

Rihanna vertelt dat mensen daarom niet zo snel die geruchten moeten geloven. "Ik wacht dus op een echte man. En mannen durven geen echte mannen meer te zijn. Een man hoort lief te doen tegen zijn meisje, maar tegenwoordig wordt dat als iets zachts gezien", vervolgt ze.

"Terwijl ik juist dol ben op lieve, zachte mannen. Mannen moeten tegenwoordig onaardig zijn, zo lijkt het. Het erge is: vrouwen gaan juist voor de harde mannen. Waarom? Ik blijf op de juiste man wachten, ook al zal dat eeuwen duren."