Baywatch-acteur Jeremy Jackson is opnieuw opgepakt wegens verdenking van het neersteken van een persoon.

Dat meldt TMZ maandag.

In augustus maakte Jackson ruzie met een vrouw. Daarbij kreeg de acteur naar verluidt een woedeaanval en stak hij de vrouw in kwestie neer. Jackson vluchtte naar een hotel, waar hij even later opgepakt werd.

Het slachtoffer zegt dat de Baywatch-ster haar gestoken heeft in haar rug, arm en been. Ook beschuldigt ze de acteur ervan dat hij de auto van haar vriend wilde stelen. De politie doet momenteel onderzoek naar het incident.

Eerder incident

Jackson, die als tiener beroemd werd als Hobie, zoon van het personage van David Hasselhoff in Baywatch, werd afgelopen april opgepakt wegens het neersteken van een man.

Jackson zei dat hij op dat moment een feestje vierde met enkele vrouwen toen een man tevoorschijn kwam, hem in elkaar sloeg en beroofde van 2.300 dollar (2.100 euro).

Jackson zou daaropvolgend een andere man hebben opgebeld om hem te helpen de dief op te sporen. Toen ook deze man Jackson wilde beroven, zou de voormalig tienerster de man hebben gestoken. De acteur beweerde dat hij handelde uit zelfverdediging.