Alle vrouwelijke leden van de familie Kardashian-Jenner staan samen op de cover van Cosmopolitan

Het modeblad onthulde zondagavond de voorkant van de november-editie, waarmee wordt gevierd dat het tijdschrift in 2015 vijftig jaar bestaat.

"America's First Family", zo worden de Kardashians genoemd op de cover, een eretitel die gewoonlijk wordt gebruikt voor de president van de Verenigde Staten en zijn gezin.

Op de foto staat moeder Kris Jenner omringd door haar vijf dochters: Kim, Khloé en Kourtney Kardashian en hun jongere halfzusjes Kendall en Kylie Jenner. Het is voor het eerst in vier jaar dat het zestal zich samen voor één professionele foto heeft laten fotograferen.

Familieband

Ze werden elk ook geïnterviewd door het blad, net als Ryan Seacrest, de producent van hun realityserie Keeping Up With The Kardashians. Volgens hem is de sterke familieband het succes achter de populariteit van de familie.

"Er zijn veel dingen die vol glamour, gek en anders dan onze levens zijn, maar hun familieband is universeel. Ze houden van elkaar en steunen elkaar door dik en dun."

De zussen lieten direct na de onthulling via sociale media blijken trots te zijn op de cover. Alle vijf deelden ze een foto van het blad via Twitter en Instagram.