Dat Justin Bieber donderdag tijdens een optreden in Nieuw-Zeeland sterke drank dronk en een joint rookte, zegt volgens rapper Riff Raff niets over de zanger. 

De artiest, een goede vriend van Bieber, noemt het een eenmalige uitspatting.

De beelden van het drank- en drugsgebruik van Bieber werden veelbekeken. Het Canadese tieneridool had juist in diverse interviews aangegeven dat hij zijn leven heeft gebeterd. Wilde feesten met drank en drugs zouden tot het verleden behoren. "Ik wil graag de controle over mezelf houden", zei hij onder meer.

Nuchter

Riff Raff heeft vorige week nog met Bieber afgesproken, vertelt hij aan TMZ. De rapper was toen samen met dj en producer Diplo aan het werken aan nieuwe muziek en Bieber was ook uitgenodigd.

Waar zijn twee vrienden zich te goed deden aan wiet en alcohol, bleef hij nuchter. Ook tijdens het aansluitende avondje stappen zou de zanger geen druppel hebben gedronken.

Het veelbesproken optreden in Nieuw-Zeeland was een paar dagen later. Riff Raff denkt niet dat Bieber nu weer op het verkeerde pad dreigt te raken. Het zou gaan om een incident.