Hugh Jackman en zijn vrouw Deborra-Lee Furness zijn al heel wat jaren gelukkig getrouwd. De acteur wist al dat Deborra de ware was toen hij haar voor het eerst zag. "Ik heb mezelf echt gedwongen om zes maanden te wachten, omdat ik dacht dat ik te jong was en dat het misschien een bevlieging zou zijn."

Dat vertelt de acteur tegen Parade Magazine..

"Het was belachelijk. Onze liefde wordt nog iedere dag sterker. Vanaf het eerste moment voelde ik een zekere mate van vertrouwen bij haar. Ik had het gevoel dat ik gelijk mezelf kon zijn en niet een betere versie van mezelf om ervoor te zorgen dat ze van mij hield", aldus Jackman die al twintig jaar samen is met zijn vrouw.

De twee hebben elkaar ontmoet bij een tv-programma. "Ik vond het eigenlijk maar niks dat ik wat voor haar voelde. Mijn eerste baan en dan verliefd worden op een collega, ik vond het beschamend", zegt de acteur. "Ik heb een week niet tegen haar gepraat en toen vroeg ze mij ineens of ze iets verkeerd had gedaan. Ik zei dat ik gevoelens voor haar had en die had zij ook. Dat is inmiddels twintig jaar geleden."

Adoptie

De acteur en actrice hebben samen twee kinderen geadopteerd. "We wilden altijd al kinderen. Ik ben zelf opgevoed in een gezin met vijf kinderen, twee daarvan waren geadopteerd. Dus dat was heel normaal voor mij en Deb dacht er ook zo over", legt Jackman uit.

"We dachten dat we misschien kinderen van onszelf zouden krijgen en een kindje zouden adopteren. Maar toen bleek dat we geen kinderen konden kregen, dus dat liep even anders." Jackman vertelt dat zijn vrouw een paar keer een miskraam heeft gehad. "Dat was een hele moeilijke tijd. Uiteindelijk besloten we te adopteren en dat is de mooiste en meest uitdagende beslissing in ons leven."