Kim Kardashian had geen idee dat haar echtgenoot Kanye West zich kandidaat wilde stellen voor het presidentschap. De realityster zegt er op hetzelfde moment achter te zijn gekomen als de rest van de wereld.

Dat vertelt ze donderdag in een interview met Ellen DeGeneres.

"Ik wist er niets van af. Het was ook nieuws voor mij", aldus Kardashian, die haar echtgenoot tijdens de MTV VMA's hoorde vertellen zich kandidaat te willen stellen voor het presidentschap in 2020.

"Ik weet ook niet of die aankondiging op de planning stond, of dat hij het zich op dat moment bedacht. Het is thuis niet besproken. Het is een belangrijk onderwerp om niet eerst met je echtgenote te bespreken. Maar ik denk dat het heel leuk kan worden."

Serieus

"Ik weet wel dat hij er heel serieus over is en het echt wil gaan doen. En als hij zich iets bedenkt, dan werkt hij keihard om het voor elkaar te krijgen", voegt de zwangere Kardashian toe.

De realityster en haar echtgenoot hebben het inmiddels wel gehad over hun intrek in het Witte Huis, vertelt ze lachend. "Ik zei al dat hij ook voor een tweede termijn moet gaan, want hij wil dat hele gebouw opnieuw inrichten en als we er maar vier jaar zitten kunnen we er niet optimaal van genieten."