André Hazes Jr. heeft geen enkel contact meer met zijn moeder en zijn zus. "We hebben afscheid genomen, en dat was het dan. In één klap was ik mijn moeder en zus kwijt."

Dat vertelt de zanger in een interview met Story.

De ruzie zou zijn ontstaan nadat Hazes Jr. (21) een relatie kreeg met de zestien jaar oudere Monique. Hoewel Rachel benadrukte dat er geen ruzie is, of geen sprake van een "acceptatieprobleem", zegt haar zoon dat er wel degelijk problemen zijn.

"Waar het precies is misgegaan? Ik weet het niet. Je hoopt dat je moeder trots is op de vriendin met wie je thuiskomt. In het begin was het een heel moeilijke situatie voor mij. Ik ben een tijdlang heel erg verdrietig geweest, omdat ik het gewoonweg niet kan begrijpen. Maar dan komt er een moment dat je boos wordt. Ik ging steeds meer boven de ontstane situatie staan. Ik wilde mijn leven er ook niet meer door laten beïnvloeden."

'Geen enkel contact'

Inmiddels is er geen enkel contact meer met zijn moeder en zus Roxeanne. "Misschien is 'kwijt' niet het juiste woord, want ze leven nog. Maar ik spreek en zie ze niet meer. Het was heel naar om elkaar gedag te zeggen en de deur dicht te doen. Maar voor nu is dat het beste. Ook zakelijk heb ik me losgeweekt van mijn moeder. Ik heb mijn eigen bedrijf. Het was een moeilijk, emotioneel besluit waar ik nu leer mee om te gaan. Ik heb voor mezelf gekozen, voor mijn eigen leven."