Cara Delevingne heeft niks op met de paparazzi, zo heeft het model weer eens duidelijk gemaakt via Twitter. De fotografen zouden het haar onmogelijk maken om op een ontspannen manier in een stad te leven. 

"De fotografen worden alleen maar erger. Ik wil niet klagen, maar ik vind het niet leuk dat ik vanwege de paparazzi niet in mijn eigen stad kan wonen", aldus het Britse topmodel op het social mediakanaal.

Delevingne hekelt ook de fotografen in Milaan, daar is ze deze week voor een nieuwe campagne van Mango. "Ik verberg mijn gezicht alleen maar omdat jullie zo naar tegen mij doen", vervolgt het model. "Ik had zoveel zin in mijn tripje naar Milaan, maar nu heb ik het gevoel dat jullie het gaan verpesten."

Tentje

"Als ik jullie maar eens kon laten voelen wat ik voel", gaat Delevinge door. "Als ik op een dag de tijd heb, zoek ik uit waar jullie wonen. Dan zetten mijn vrienden en ik, met onze camera's bij de hand, buiten een tentje op", aldus de Britse. "We zullen eens zien wie er dan als laatste lacht."

Het model verzekert haar volgers dat ze zich nooit zal neerleggen bij de fratsen die fotografen soms uithalen. "Daar zal ik nooit mijn mond over houden."

Een van haar fans laat Delevingne weten dat de fotografen nou eenmaal horen bij haar leven als model en actrice. Zij laat weten dat te begrijpen. "En dat accepteer ik ook, maar er moet wel ergens een grens zijn."