AMSTERDAM - MTV is bereid om maar liefst 20 miljoen dollar neer te tellen om de realitysoap rondom rocker Ozzy Osbourne en zijn familie nog twee seizoenen te kunnen uitzenden.

Dat de muziekzender bereid is diep in de buidel te tasten is niet zo verwonderlijk. The Osbournes is in de Verenigde Staten het meest succesvolle MTV-programma aller tijden. Vorige week keken ongeveer 8 miljoen mensen naar de show. Hierin worden Ozzy en zijn gezin 6 maanden lang 24 uur per dag gevolgd door 55 camera's. In Nederland was de eerste aflevering donderdag te zien op MTV.

Sharon Osbourne, die als 50-jarige door het blad People is gekozen tot een van de 50 mooiste mensen ter wereld, toont zich verheugd dat de show nog een paar seizoenen doorgaat. 'We zijn ontzettend blij met MTV. Zij zijn echt een deel van onze familie geworden", aldus Sharon tegenover het entertainmentblad Variety. Ze onthulde daarnaast dat de kans groot is dat oudste dochter Aimee Osbourne in het komende seizoen enkele keren haar opwachting zal maken. De 18-jarige Aimee weigerde deel te nemen aan de eerste serie afleveringen.