Robert De Niro is halverwege een interview boos weggelopen, omdat de interviewster haar vragen te negatief zou hebben gesteld. De journaliste in kwestie noemt de acteur "overgevoelig" en "neerbuigend". 

Dat schrijft The Independent op basis van het verhaal van de journaliste die werkt voor Radio Times.

Emma Brockes interviewde de 72-jarige acteur over zijn nieuwe film The Intern en vroeg hem of het voor hem moeilijk is om "niet op de automatische piloot te gaan werken".

Toen ze hem even later ook nog wees op dat bankiers het Tribeca-gebied in New York hebben overgenomen, werd de acteur woedend. De Niro organiseert een filmfestival in het gebied.

"Hij sprong uit zijn stoel, begon als een gek heen en weer te lopen en zei dat hij het interview moest afkappen omdat ik negatieve conclusies trok", aldus Brockes.

'Negatieve lading'

De interviewster werd er vervolgens op gewezen dat het hele interview een te negatieve lading had. "Ik doe dit niet meer, schat", aldus De Niro.

"Ik voel sympathie voor meneer De Niro, want niemand wil dit soort interviews doen. Ik had verwacht dat hij stilletjes zou zijn, maar de combinatie van de vijandigheid en de neerbuigende manieren zaten mij dwars en uiteindelijk werd ik kwaad. Ik begon niet met het idee een ruzie te starten, maar toen die ruzie er was dacht ik alleen maar: 'nu zegt hij tenminste iets'", aldus Brockes.

Trailer - The Intern

Trailer - The Intern
Trailer - The Intern