Rapper Rick Ross is aangeklaagd, omdat zijn manager een vrouw zou hebben verkracht. De vrouw vindt dat Ross zijn agent in de gaten had moeten houden. Bovendien vond het incident plaats in het busje van Ross.

Dat meldt TMZ.

De vrouw ontmoette Ross en zijn gevolg in het W Hotel in Los Angeles en zou met hen mee gaan naar de Cannabis Cup, een conventie over wiet. 

De vrouw zou in het busje van Ross zijn gestapt, samen met een dj, drie beveiligingsmannen, een bestuurder en de agent van Ross. Toen ze een glas drinken aangeboden kreeg werd ze duizelig, waarna ze haar bewustzijn verloor.

Bewustzijn

Een tijd later was ze nog alleen in het busje met de manager van Ross. Ze ging met hem mee naar zijn hotelkamer en verloor daar weer het bewustzijn. Toen ze opnieuw wakker werd, zag ze dat haar kleding was uitgetrokken en dat ze vermoedelijk aangerand was.

Ross heeft gereageerd op het incident: "Ik heb gezien dat er nogal serieuze beschuldigingen zijn gemaakt. En ook al ben ik niet direct betrokken, als man en vader neem ik dit heel serieus. Ik vind dat de veiligheid van een vrouw op geen enkele manier in gevaar gebracht mag worden. Ze zou nooit iets tegen haar wil moeten hoeven doen, ongeacht de omstandigheden."

"Ik weet niets van de details rondom deze beschuldigingen, dus ik hoop dat het snel op een goede manier rechtgezet wordt."