Jurylid en danseres Euvgenia Parakhina wordt kwaad bij onderwaardering. "Als je je best doet en het wordt niet gewaardeerd, ontplof ik."

Dat zegt Parakhina maandag tegen Metronieuws.

Dit weekend verscheen er een video op internet waarin te zien was dat Parakhina haar spullen pakte en het programma Dance Dance Dance wilde verlaten. Het jurycommentaar van onder meer Dan Karaty zou haar teleur hebben gesteld. Uiteindelijk bleef ze toch.

"Het is heel simpel: ik span me voor 200 procent in. Ik eis alles van mezelf. Als je je best doet en het wordt niet gewaardeerd, ontplof ik. Ik ben sowieso een emotioneel persoon”, aldus Parakhina. 

Bekijk hier de video van een teleurgestelde Parakhina:

Euvgenia Parakhina kwaad na jurycommentaar
Euvgenia Parakhina kwaad na jurycommentaar

Positiever commentaar

Ze zat niet zozeer met de drie zevens die ze voor haar optreden kreeg, maar meer met het commentaar. "Ik hoef geen kampioen meer te worden. Het is geen So You Think You Can Dance, waar je dit doet om te winnen en te werken aan je carrière."

"Ik vond het programma een uitdaging en welke oud-danser durft het om daar te gaan staan? Niet veel. Daarom had ik iets positiever commentaar verwacht."

Nationale televisie

"Mensen zijn vaak bang om echte emoties te zien, maar iedereen beleeft dit soort momenten. Alleen beleven zij het liever thuis, tussen vier muren. Als het op nationale televisie komt schrikken mensen, maar ik ben zo. Dit zijn mijn emoties."

"Ik ben gepassioneerd in alles wat ik doe, zeker in dansen, dus ik heb er absoluut geen spijt van. Ook niet van het programma trouwens, het was een wereldervaring."