Ryan Reynolds betrapte een goede vriend die probeerde foto's te verkopen van de baby van de acteur en zijn echtgenote Blake Lively. "Dat was een hele donkere periode."

Dat vertelt de acteur in een interview met GQ.

"Een jongen die ik al mijn hele leven ken, deed een poging foto's van onze dochter te verkopen. Ik was hem gelukkig voor, maar het was een hele donkere periode. Een paar hele slechte weken", aldus Reynolds.

De 38-jarige acteur vertelt dat het hem snel duidelijk werd wie de foto's van zijn dochter James probeerde te verkopen. "Ik denk dat hij dacht dat hij nooit gepakt zou worden. Maar ik stuur de foto's van mijn kind naar een heel select groepje. Dat zijn familie en vrienden die ik heel belangrijk vind."

Geld

De vriend van Reynolds zou het gedaan hebben voor het geld: de man in kwestie zat vaker krap bij kas en had meerdere keren wat geld van de acteur geleend. "Hij heeft mij vaak genoeg om geld gevraagd. Maar op een gegeven moment moet je zeggen 'het is klaar'."

De acteur heeft nu geen contact meer met de man. "Het heeft geen zin om daar dan nog over te praten. Het was meteen duidelijk: 'ik kan helaas nooit meer met je afspreken of met je praten'. Zo werken die dingen."