Babette van Veen heeft naar eigen zeggen nog één strijd in haar leven. "De zoektocht naar de goede man, dat is eigenlijk de enige strijd."

Dat vertelt de actrice in een interview met Veronica Magazine.

"Vroeger probeerde ik het drie maanden, nu zeg ik na een week of twee: 'Zeg, wordt dit 'm of niet?' Ik ga dan niet eindeloos zitten wachten tot ik gebeld word."

Van Veen (47) zegt "moeilijke mannen" aan te trekken en zelf te lief te zijn. "Mijn vriendinnen zeggen dat. Ik kan daar niks aan doen. Het zal wel reuze irritant zijn, maar ik vind het gewoon fijn als iedereen aardig is tegen elkaar."

Online

Hoewel Van Veen het leuk zou vinden een nieuwe man te ontmoeten, is ze niet van plan online op zoek te gaan. "Dat is nou niks voor mij. Het voelt gewoon niet oké. Als er ergens op de wereld een geschikte man rondloopt, dan zal de kosmos die toch niet op een of andere website zetten voor mij? Als die man ergens rondloopt, dan komt-ie heus wel.”

"Ik heb in mijn eentje een superleuk leven: lieve kinderen, ik doe leuke dingen, fijne vriendinnen. Dus ik wil liever géén man dan een vervelende man. Al dat gezeik om niks."