Radiosetje Wietze de Jager en Lieke Veld trouwt dit weekeinde. Volgens Wietze wordt het driedaagse festijn 'echt een boerenbruiloft'. 

"We hebben een snackkar geregeld, dus er is geen diner. Gewoon lekker frikadellen eten en bier drinken", omschrijft de dj van Q-Music zijn trouwerij in RTL Boulevard.

"Het is een weekeind, van vrijdag tot zondag, op een bungalowpark in Twente, waar ik vandaan kom. Het feest is ook op het park, dus iedereen hoeft niet meer naar huis en kan rollend naar z'n bungalow." Zaterdag is het officiële moment, dan trouwen De Jager en Veld voor de kerk.

"Dan heb ik een mooi blauw pak aan met daaronder bruine bretels", verklapt De Jager al. "Het is helemaal niks voor mij om een pak aan te hebben. Ik ben heel benieuwd hoe mensen daarop gaan reageren, het ziet er ineens heel volwassen uit."

Niet nerveus

In welke outfit Veld voor het altaar staat, is voor De Jager nog een grote verrassing. Hij is wel zo'n beetje de enige die niet weet hoe de trouwjurk van zijn bruid eruitziet. "Ze heeft een jurk en die heeft ze echt iedereen laten zien, behalve ik natuurlijk."

Nerveus is De Jager naar eigen zeggen niet. "Iedereen vraagt: ben je zenuwachtig? Maar we hebben alles onder controle en zijn goed voorbereid, dus we gaan komend weekeinde volgens mij echt genieten."