Chris Brown wil de moeder van zijn kind via een rechtszaak dwingen niet meer slecht over hem te praten. Hij zou documenten hebben ingediend waarmee hij de rechter wil overtuigen dat Nia Guzman zich niet meer zo negatief over hem mag uitlaten.

Dat schrijft TMZ vrijdag.

Brown wil niet meer dat de moeder van zijn dochtertje Royalty in het openbaar rondvertelt dat hij een slechte vader zou zijn. Ook wil hij dat ze geen andere negatieve uitlatingen meer doet via bijvoorbeeld Twitter.

De twee maken elkaar regelmatig zwart op social media. Zo beschuldigden ze elkaar er beiden van hun dochtertje Royalty in gevaarlijke situaties te plaatsen.

Bronnen dichtbij Guzman zeggen dat ze Brown's aanklacht als een grap ziet, omdat ze zich alleen negatief zou uitlaten als Brown zelf begint met ruziezoeken. 

Voogdij

De zanger en Guzman moeten vrijdag ook bij de rechtbank verschijnen om een tot een overeenkomst over de voogdij voor Royalty te komen. Brown wil de helft van de voogdij en stelt een maandelijkse bijdrage van 2.500 dollar (2.200 euro) voor. Guzman wil 15.000 dollar (13.300 euro) per maand van hem ontvangen.