Goede Tijden Slechte Tijden-actrice Caroline de Bruijn is betrokken bij een botoxrel, Dave Roelvink is een hele onzekere jongen, Gordon is weer thuis na een ongeluk en Ruud Gullit is helemaal niet verliefd. Een overzicht van de entertainmentwereld afgelopen week.

Menig bekende Nederlander heeft hier en daar een lijntje laten weghalen of heeft borsten die minstens twee keer zo groot zijn als ze eigenlijk waren. Helemaal niet erg, daar moet iedereen vrij in zijn, maar blijkbaar vinden we het toch nog nodig om er geheimzinnig over te doen.

Sophie Hilbrand wil de taboe doorbreken en gaat gezellig met allerlei bekende vrouwen zitten babbelen over botox. "Hoe voelt het?", "Waarom doe je het?" en "Wat schiet je er mee op?", zijn vragen die de dames in kwestie beantwoorden. En als je er niet over wil praten, dan mag dat natuurlijk ook. 

Nou, niet dus. Als je dat niet wil, dan gaan we je eens even een beetje belachelijk maken. Sophie sprak met dames op de rode loper over de cosmetische ingrepen en iedereen was eerlijk en open, maar één iemand bedacht zich en wilde niet dat haar uitspraken werden uitgezonden.

Dat mag natuurlijk, maar dan moeten we je wel even op je plaats zetten. Dus maakt Sophie in haar programma een "subtiele hint" naar wie de dame in kwestie dan is, waarbij wel heel erg duidelijk wordt dat het gaat om iemand uit Goede Tijden Slechte Tijden.

En dan gaat de geruchtenmolen verder: wie waren er op die bewuste rode loper en wie daarvan werkt bij GTST? Wat blijkt: dat waren slechts drie dames en De Telegraaf  weet daardoor eigenlijk wel zeker dat het om Caroline de Bruijn (Janine) gaat en schrijft dat vervolgens ook op.

Caroline is pissed en geef haar eens ongelijk. Want zelfs al was ze het, wat doet dat er dan toe? Zij wil het geheim houden en dat moet kunnen. "Het is gewoon een staaltje riooljournalistiek waar de honden geen brood van lusten. Ik hoop dat BNN heel trots is op zichzelf", aldus de GTST-ster.

"Ik vind het heel vervelend dat alle pijlen op mij werden gericht en dat is helemaal niet terecht. Ze moeten maar heel blij zijn met zichzelf. Eigenlijk heb ik niet zo’n zin om ze, over mijn rug, nog meer publiciteit te gunnen. Ik zou eigenlijk zeggen: 'De ballen ermee!'", aldus De Bruijn.

Weet je Caroline: ze zijn gewoon jaloers. Want iedereen wil er op welke leeftijd dan ook zo uitzien als jij doet op je 53e. Dus inderdaad: de ballen ermee!

Onzeker

Arme Dave. Iedereen maar denken dat je een keiharde player bent die de ene na de andere dame mee naar huis neemt, blijk je eigenlijk hartstikke onzeker te zijn. Althans, dat wil papa Dries ons wijs maken.

Want Dave is misschien wel hartstikke populair bij de vrouwen, alleen gaat hij daar niet op in, zo weet Dries. "De meisjes bieden zich soms gewoon aan, sommigen staan te huilen voor het podium als ze hem zien. Ik heb dat nog nooit meegemaakt, hoor."

En huilende meisjes, daar kan Dave toch eigenlijk niks mee. "Dave kijkt dan een beetje verlegen naar de knoppen van zijn dj-set en soms kijkt hij op naar de meiden. Na afloop zet hij vaak nog wat handtekeningen, maar hij gaat altijd alleen naar huis."

Niet dat Dave dan zielig is hoor, welnee. "Natuurlijk heeft hij weleens een scharrel, want hij is niet van steen."

Een vaste relatie is echter nog ver weg, zo weet vader Roelvink. "Dave's probleem is dat hij erg onzeker is in de liefde. Maar een vaste relatie zit er niet in."

'Nooit meer naar huis'

Gordon zag de titel van zijn nieuwe televisieprogramma Nooit Meer Naar Huis deze week naar eigen zeggen bijna werkelijkheid worden. De zanger werd in Griekenland aangereden en belandde in het ziekenhuis.

Meerdere botbreuken en dagenlang in het ziekenhuis, maar Gordon had vooral last van de schrik, want die zit er flink in. "Maar ik leef. Het had veel slechter kunnen aflopen."

Gordon werd van achter aangereden op het Griekse eiland Mykonos en kan zich amper iets herinneren van het ongeluk zelf. "Het enige wat ik nog weet, is dat ik wakker werd op een traumakamer en voor ik het wist, lag ik in een ambulancevliegtuig naar Athene. Ik ben dat hele stuk van na de klap kwijt."

Gelukkig is Gordon zijn gevoel voor humor niet verloren, want alle grapjes die gemaakt zouden kunnen worden over het ongeluk heeft hij zelf al gemaakt. "Van achter aangereden worden vind ik op een Grieks eiland nooit zo erg, maar niet op deze manier!"

De zanger is nu thuis en kan zich daar helemaal laten verwennen en tot rust komen om hopelijk zo snel mogelijk weer aan de slag te kunnen.

Niet verliefd

Die Ruud. Waren we al verbaasd dat 'ie slechts enkele weken na zijn breuk met Maggie alweer een andere liefde had, laat hij nu weten dat er niets van die geruchten kloppen.

De oud-voetballer werd enkele keren samen gezien met Karin, waardoor verschillende entertainmentmedia dachten te kunnen concluderen dat het zijn nieuwe vlam zou zijn, maar nu zegt Ruud dat dat niet het geval is. 

"Ik moet er vooral om lachen. Er speelt niets serieus. Karin is een lieve en mooie vrouw, met wie ik twee keer ben uit geweest. Gewoon gezellig, meer niet."

En dat moet natuurlijk ook kunnen: even een beetje pootje baden in de dating-poel. Want de conclusie dat Ruud nu verliefd is, dat vindt hij iets te voorbarig. "Het is absoluut waar dat Karin en ik het samen leuk hadden. Maar dat betekent toch niet meteen dat ik weer verliefd ben? Ik ben acht weken vrijgezel, sinds mijn breuk met Maggie. Als ik dan een leuke vrouw tegenkom met wie ik een avond wil doorbrengen, is dat dan brekend nieuws? Het lijkt wel of dat heel bijzonder is."

Nee oké, Ruud, je hebt helemaal gelijk, maar we vinden het gewoon heel spannend met z'n allen: hoe lang blijft Ruud dit keer vrijgezel? Steeds opnieuw weer denken we: dit is haar dan! En dan maak je het ineens uit of ga je scheiden.

Neem je tijd en doet het rustig aan. Echt, vrouw nummer vier loopt ergens op de wereld rond!