Caroline de Bruijn is er niet blij mee dat er geruchten zijn ontstaan dat ze botox gebruikt. In Sophie in de kreukels hintte Sophie Hilbrand er op dat een Goede Tijden Slechte Tijden-actrice iets aan haar gezicht had laten doen, waarna de Telegraaf dacht dat het om De Bruijn ging.

"Het is gewoon een staaltje riooljournalistiek waar de honden geen brood van lusten. Ik hoop dat BNN heel trots is op zichzelf", aldus de actrice in een reactie tegen Shownieuws.

Eind augustus las Hilbrand in haar eerste uitzending van Sophie in de kreukels een brief voor van iemand die ze op de rode loper had gevraagd naar haar botox-gebruik. Hoewel de actrice in kwestie op de rode loper nog heel open was, liet ze later weten juridische stappen te ondernemen als het fragment werd uitgezonden.

Hinten

Hilbrand hintte destijds dat het ging om een GTST-actrice, waarna De Telegraaf een optelsom maakte en schreef dat het om De Bruijn zou gaan.

"Ik vind het heel vervelend dat alle pijlen op mij gericht werden en dat is helemaal niet terecht. Ze moeten maar heel blij zijn met zichzelf. Eigenlijk heb ik niet zo’n zin om over mijn rug ze nog meer publiciteit te gunnen. Ik zou eigenlijk zeggen: 'de ballen ermee!'", aldus De Bruijn.