Dean Saunders is verliefd. De zanger heeft het geluk gevonden bij de Italiaanse Dana, die hij ontmoette via een vriend.

Dat vertelt hij aan Story.

"Enkele maanden geleden was ik bij een vriend op bezoek. En daar kwam zijn buurvrouw Dana opeens binnenlopen. Ze wilde een pak melk lenen. Ik vond haar meteen al een leuke verschijning", vertelt Saunders over zijn nieuwe vriendin.

"We voelden allebei een klik, maar die avond gebeurde er niets. Een tijdje later ging ik met een groep vrienden, waar Dana ook deel van uitmaakt, op vakantie naar Sicilië. Dáár sloeg de vonk tussen ons écht over. Het werd een héérlijke vakantie!"

Vrijgezel

In april 2014 kwam de relatie van Saunders en de moeder van zijn zoon London tot een einde. Destijds zei hij vrijgezel te willen blijven. "Mijn ouders zijn al dertig jaar gelukkig met elkaar. Zo'n relatie had ik ook voor ogen en ik heb altijd geroepen: Ik wil pas kinderen als ik zeker van mijn relatie ben. Als ik weet dat mijn vrouw en ik bij elkaar blijven. En nu is tóch dat gezin uiteen gevallen"

Over een mogelijke gezinsuitbreiding met Dana is Saunders eerlijk. "Het is nu nog te vroeg om daarover te speculeren. Ik ben stapelgek op kinderen, heb altijd een groot gezin gewild. Toen London werd geboren, huilde ik tranen van puur geluk. Hoe mooi zou het zijn als ik dat in de verre toekomst opnieuw mag beleven?"