Dwayne Johnson heeft het afgelopen weekend twee puppy's geadopteerd. De acteur moest kort na de aanschaf direct een van de beide hondjes uit het zwembad redden.

Dat schrijft hij op Instagram.

De jonge honden heten Brutus en Hobbs en zijn allebei een Franse buldog. De reddingspoging volgde vrijwel direct na thuiskomst.

"Ik zet ze neer en allebei nemen ze een sprintje en belanden in het diepe gedeelte van het zwembad", zo schrijft Johnson, die ook wel bekendstaat als The Rock. Vooral Brutus had moeite met het water. "Hij zonk als een baksteen met zijn hoofd eerst naar de bodem."

"Met kleding dook ik in het water, zwom naar de bodem en bracht Brutus terug naar de rand van het zwembad." Het beestje spuwde al het ingeslikte water uit en speelde daarna snel verder met zijn broertje.

De acteur zegt drie waardevolle lessen te hebben geleerd van het incident. "Niet alle puppies hebben het instinct om direct te zwemmen, sommige puppies zijn in shock,door het water en daarom moet je snel reageren." Als derde les noemt The Rock zijn telefoon: "Probeer tijdens je sprint je telefoon op het droge te gooien. Bewaar deze niet in je broekzak zoals ik deed."