Chris Brown heeft maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat er niks fout gaat tijdens zijn One Hell of a Nite-tour. De zanger is in een gevecht verwikkeld met Nia Guzman, de moeder van zijn dochtertje Royalty. 

Hij is als de dood dat er iets fout gaat, waardoor Guzman de misstap kan gebruiken in de rechtbank waar Brown en zij strijden om het ouderlijk gezag over het eenjarig meisje.

Brown heeft vijf nieuwe bodyguards ingehuurd die Browns entourage, dansers en crew van de show in de gaten moeten houden. Ook mogen er geen onbekenden meer backstage komen, en heeft de muzikant zijn dansers verteld dat als ze iets doen wat niet door de beugel kan, ze onmiddellijk de laan uit worden gestuurd, zo weet TMZ.

Guzman vertrouwt de zanger niet genoeg om hem alleen te laten met Royalty. Daarom probeert ze via de rechter af te dwingen dat de zanger het meisje alleen mag zien onder toezicht van een ander.

Volledig ouderlijk gezag

TMZ meldde eerder dat Guzman bij de rechtbank een verzoek heeft ingediend om het meisje niet alleen te laten zijn met haar vader. Ze wil daarnaast het volledige ouderlijk gezag over hun dochter.

Volgens TMZ vindt Guzman dat de zanger te weinig verantwoordelijkheidsgevoel heeft om voor een kind te zorgen. Zijn vrienden en hij zouden drugs gebruiken. Brown doet de beschuldigingen af als pogingen om meer alimentatie voor Royalty te krijgen.