Breaking Bad-acteur Bryan Cranston denkt dat bekend zijn een beetje te vergelijken is met zwanger zijn. "Mensen denken dat ze je gewoon maar mogen aanraken."

Dat vertelt de acteur aan The Hollywood Reporter.

"Beroemd zijn is een beetje als een zwangere vrouw zijn. Mensen denken dan dat ze hun hand op je buik mogen leggen en kunnen roepen 'oh je krijgt een jongetje! Het is alsof een volslagen vreemde je liefkoost", aldus Cranston.

De Breaking Bad-acteur zegt regelmatig te worden aangesproken door mensen die een mening hebben over een film of een rol. "Ze voelen zich comfortabel genoeg om je te vertellen dat ze je film niet goed vonden. Dat ze je vertellen dat ze de verhaallijn van een personage niet leuk vonden. Maar ik sta ervoor open."

Geld

Cranston vertelt in het interview ook dat hij kritisch kan zijn over het aannemen van nieuwe rollen, omdat hij het niet voor het geld hoeft te doen. "Ik kan tegen mijn manager zeggen dat ze harder hun best moeten doen voor een betere deal. Ik wil niet arrogant klinken, maar ik heb gewoon geen werk nodig. Ik ben heel arm geweest, als in dat ik bijna dakloos was. En ik ben heel rijk geweest. Rijk is gewoon beter. Maar ik moet nog steeds wennen aan de bekendheid."