De presentatie van Rihanna's nieuwe parfum werd maandag ruw verstoord door anti-bont-demonstranten.

De zangeres lanceerde haar nieuwe parfum RiRi in een warenhuis in New York, maar de festiviteiten werden luidruchtig verstoord door enkele actievoerders die protesteerden tegen de bont dragende Rihanna.

De groep riep leuzen als "Wie moest sterven voor jouw jas?" en "Schaam je Rihanna." De beveiliging moest in actie komen om de demonstranten te verwijderen.

Toen de rust weer terug was gekeerd konden honderden fans de parfum van Rihanna uitproberen. "Geur is iets dat je verbindt met een bepaalde tijd, een herinnering, een plek, een persoon", vertelde Rihanna aan E! News. Voor de zangeres is parfum een serieuze zaak: "Er was zelfs een moment dat mijn visagiste een parfum droeg die ik altijd bij mijn ex op had. Ik zei: ik weet niet wat je op hebt, maar draag het morgen niet want ik wil er niet aan denken."

Voor haar eigen parfum wil ze een vrolijke stemming bewerkstelligen. "Dit luchtje is voor een vrolijke, flirterige stemming."

Kanye West

Rihanna was even eerder al aanwezig in New York voor een trouwerij van een vriendin. Ze moest daardoor de MTV Music Video Awards missen, maar had wel de televisie aan staan om haar goede vriend Kanye West te zien speechen. Rihanna is er dan ook helemaal voor dat West president wordt.

"Mensen stemmen voor Trump, waarom zou je dan niet stemmen voor Kanye?", meldt ze aan Entertainment Tonight. "Ik ben echt heel enthousiast over zijn speech. Zijn speech was geweldig."