Pamela Anderson geniet van haar pas verworven single bestaan. De voormalige Baywatch-ster is voorlopig nog niet aan daten toe.

"Ik vind het heerlijk. Ik heb genoeg aan mijn twee puppy's, mijn kinderen - Brandon (19) en Dylan (17) - en mijn vrienden", vertelt ze aan People.

De 48-jarige actrice maakte eerder dit jaar een onstuimige scheiding door met Rick Salomon. Na maanden moddergooien gingen de twee eind april definitief uit elkaar.

Sinds haar scheiding heeft de blonde babe al heel wat romantische verzoekjes gekregen.

Druk

Maar ze heeft het te druk met haar nieuwe koffietafelboek Raw, haar stichting en als host van het online kookprogramma The Sensual Vegan voor een serieuze relatie.

"Ik ben op een paar dates geweest. Ik verstop me heus niet in een hoekje, maar ik merk dat ik al mij aandacht nodig heb om me op mijn stichting te focussen, mijn kinderen en mijn puppy's. Ik heb daarom met mezelf afgesproken dat ik tot kerst niet meer date."

Hepatitis C

Ook wil ze de tijd nemen om beter te worden van haar hepatitis C. "Ik geef mezelf de tijd om te schrijven en om te kijken of de medicijnen aanslaan. Na die tijd: kijk maar uit!"

Pamela Anderson heeft twee zoons met haar eerste man Tommy Lee.