Billly Ray Cyrus heeft tegen zijn dochter Miley gezegd dat ze 'de negativiteit en haters moet negeren'. 

Dat zegt hij tegen E-online.

De zangeres presenteerde de MTV Video Music Awards afgelopen zondag en kreeg veel kritiek over haar weinig verhullende outfits.

"Wij zijn thuis altijd erg open-minded geweest. Ze rock en rollt erop los en heeft gewoon veel lol momenteel. Wat de wereld nodig heeft is liefde, er is te veel haat. De wereld heeft een positieve invloed nodig".

"Zelfs toen ze nog een klein kind was, vertelden we haar dat ze moest doen waar ze zin in had. 'Doe het omdat je ervan houdt, niet omdat je het moet doen'. Haar gelukkig zien is het grootste geschenk ooit," aldus vader.

Kledingkeuzes

Vorige week bij Jimmy Kimmel Live werd Miley Cyrus nog gevraagd wat haar vader van haar kledingkeuzes vindt.

"Mijn vader heeeft liever dat mijn borsten eruit hangen en dat ik een goed persoon ben, dan dat ik mijn shirt aanhoud en ik een bitch ben", reageerde ze toen.

In de nieuwe editie van het tijdschrift Interview doet ze er nog een schepje bovenop. Daarin zijn screenshots te zien van een ondeugende videochatsessie.

In de chat met modefotograaf Mert Alas is niet alleen het blote bovenlijf van de popster te zien, ook neemt ze masturberende poses aan. Verder is ze te zien met haar gitaar en likt ze haar vloer.

Panseksueel

De zangeres rekent graag af met conventies. Enkele dagen voordat ze in weinig verhullende kleding op de MTV Video Music Awards verscheen gaf ze toe panseksueel te zijn en zich dus voelt aangetrokken tot iedereen ongeacht geslacht of seksuele identiteit.

"Ik ben 22, ik heb dates, maar ik verander mijn stijl om de twee weken", vertelde Cyrus aan Elle. Onlangs werd ze zoenend gespot met model Stella Maxwell. "Ik ben er heel open over, ik ben panseksueel. Maar ik heb nu geen relatie."