Roxeanne Hazes heeft van de relatie van haar vader en moeder geleerd. De dochter van André en Rachel Hazes zegt door de problemen in het huwelijk van haar ouders te weten hoe ze zelf met zulke situaties wil omgaan.

"Van mijn moeder heb ik geleerd dat je jezelf altijd op nummer één moet zetten. Mijn motto is dan ook: de lach van mijn partner is heel belangrijk, maar die van mij is nog net iets belangrijker", aldus de 22-jarige Hazes in een interview met Story.

Hazes vertelt dat haar moeder, toen het huwelijk door een moeilijke periode ging, voor zichzelf heeft gekozen. "Ze wilde niet meer met mijn vader in één huis wonen. Mijn ouders hebben toen een tijdje apart gewoond en dat is de beste beslissing ooit geweest. Mijn vader heeft in die periode veel nagedacht en ingezien dat als hij zijn gezin niet kwijt wilde raken, hij zou moeten veranderen. Dat is ook gebeurd."

Aan het lijntje

Hazes heeft nu een relatie met Nick, met wie ze inmiddels vijf jaar samen is. Momenteel zijn ze heel gelukkig, maar de zangeres zegt hetzelfde besluit te zullen nemen als haar moeder als het niet meer goed gaat.

"Dan moet je iemand niet aan het lijntje houden, maar uit elkaar gaan. Je merkt vanzelf dan wel of je die ander mist. Ik vind het leven te kort om ongelukkig te zijn. Je zult mij ook nooit horen zeggen dat Nick en ik de rest van ons
leven bij elkaar blijven. Zoiets moet je je ook niet afvragen, vind ik."