Rita Ora heeft bekend dat ze heel wat dieptepunten heeft gekend in haar carrière. Vooral de momenten dat ze werd geweigerd door twee platenmaatschappijen waren moeilijk voor haar.

"Ik word vaak gevraagd wat mijn grootste dieptepunt is tot nu toe. Mensen schijnen te vergeten dat ik twee keer de zak heb gekregen en dat ging niet om het dragen van een jurk op de rode loper", vertelt ze aan de Britse krant Daily Star.

Ze vervolgt: "Er waren momenten dat ik gewoon niet meer wilde leven. Ik dacht bij mezelf: wat moet ik nu doen? Dit was alles wat ik wilde in mijn leven, dit was het gewoon."

Publieke breuk

Ook had de zangeres het moeilijk met haar publieke breuk met dj Calvin Harris. Hij verbood haar om de hit I Will Never Let You Down te zingen, waarvan hij de rechten bezit.

"Ik bewonderde hem en hij kon in mijn ogen niks fout doen. Toen kwam dat nummer uit en werd alles een beetje vreemd. Ik weet niet of dat was omdat het zakelijke met het persoonlijke vermengd was. Ik zou liever hebben gewild dat onze breuk privé was, maar dat kan niet met mijn werk."