Zayn Malik is weer verliefd. Het voormalig One Direction-lid zou zijn oog hebben laten vallen op model Neelam Gill.

De Britse krant The Daily Mail schrijft dat ook Gill de zanger wel ziet zitten. Het model zou van plan zijn om ergens in de komende dagen naar Los Angeles te vliegen om daar wat tijd door te brengen met Malik, de zanger is daar om te werken aan zijn solo-album.

Bronnen vertellen de krant dat Neelam helemaal weg is van Malik, maar ze zou ook heel serieus bezig zijn met haar modellenwerk. Volgens bronnen vraagt Gill zich af of het wel verstandig is om met zo'n bekend persoon te daten.

"Ze weet niet zeker of ze wel zit te wachten op alle drama die komt kijken bij een relatie met een bekend persoon. Ze gaat naar LA om te kijken hoe het gaat. Ze is heel serieus met haar werk en daarin wil ze zich niet van de wijs laten brengen."

Openbaar

"Verwacht niet dat de twee samen in het openbaar verschijnen, ze willen hun contact nog even geheim houden", aldus een ingewijde.

Malik en Gill zouden elkaar in maart voor het eerst hebben ontmoet in een studio in Londen. Er zou toen niks tussen de twee zijn gebeurd omdat Malik nog verloofd was met zijn ex-vriendin Perrie Edwards. In augustus werd bekend dat Malik en Edwards uit elkaar waren. De zanger zou zijn vriendin zo'n twee weken daarvoor hebben gedumpt per sms.