Justin Bieber wil leren van de fouten die hij in het verleden heeft gemaakt. "Misschien zat ik wel eens fout, maar dat is hoe ik leer en daardoor voel ik me nu stukken beter."

Dat zegt de 21-jarige zanger over de onstuimige periode in zijn leven in een radioprogramma, volgens Us Magazine.

Bieber bracht enkele dagen in de gevangenis door na een straatrace in Miami, werd in Argentinë door de politie gezocht na beschuldigingen van geweldpleging en werd meerdere keren aangeklaagd omdat hij zijn beveiligers opdracht zou hebben gegeven tot gewelddadigheid.

"Misschien heb ik wel een slechte invloed, maar voor mij was dat iets waar ik doorheen moest. Ik had het gevoel dat ik het moest doen tot het goed voelde en bij mij paste", aldus Bieber over de heftige periode.

De zanger zegt zijn leven nu te beteren en, terugkijkend op de periode, graag in elk geval één ding anders te willen doen: "Ik had misschien weg moeten blijven uit Miami."

Bieber heeft nu een team van mensen om zich heen waarvan hij het gevoel heeft dat ze hem helpen bij het beteren van zijn leven. "Mensen die mij steunen, mij laten groeien en mij er zeker van kunnen laten zijn dat ik de beste versie van mijzelf ben."