Nick Gordon kreeg 40.000 dollar (ruim 35.000 euro) voor een 'fotosessie' bij het graf van Bobbi Kristina Brown. 

Dat beweren ingewijden in New York Post

Foto's van de rouwende Gordon bij het graf van zijn ex werden eerder deze week gepubliceerd door het Amerikaanse roddelblad National Enquirer. Het leken paparazzifoto's, maar volgens New York Post was alles gepland en kreeg Gordon betaald.

Gordon zou aan de grond zitten en het geld hard nodig hebben om zijn verdediging te kunnen regelen. De ex van Brown wordt verdacht van betrokkenheid bij de dood van de dochter van wijlen Whitney Houston en Bobby Brown.

Bewusteloos in bad

Brown stierf vorige maand na maanden in coma te hebben gelegen, nadat ze in januari bewusteloos in bad was gevonden. Vanwege de verdenkingen aan zijn adres was Gordon begin deze maand niet welkom bij de begrafenis. Hij herdacht zijn geliefde op een strand in Florida.

Een kleine twee weken geleden bezocht Gordon Browns laatste rustplaats, waar hij in tranen uitbarstte, rozen achterliet en de grafsteen een kus gaf. Het tafereel werd vastgelegd door fotografen die volgens New York Post vooraf waren getipt.

"Het was geen toeval dat Nick gefotografeerd werd op de begraafplaats", weet een bron. Een woordvoerder van Gordon doet het verhaal af als onzin.