Lauren Verster wil in interviews niet meer over haar relatie praten met Jort Kelder. 

Aan 100% NL Magazine vertelt de presentatrice dat ze hiermee is gestopt. "Als ik een interview geef, worden er 26 vragen gesteld en worden alleen de antwoorden op de vragen over mijn privéleven gebruikt", zegt de blondine.

"Ook in het dagelijks leven heb ik me ervoor afgeschermd", vervolgt de 35-jarige Verster. "Zit ik bijvoorbeeld op een terras, komt er weer iemand naast me zitten die vraagt wat ik toch met die Jort moet."

Verster maakt geen gebruik van sociale media en hierdoor leest ze de kritiek die mensen misschien wel eens op haar hebben ook niet.

Afschermen

"Door er niet naar te kijken, scherm ik me af en heb ik nergens last van." Maar dat is niet de enige reden. "Ik vind het eerlijk gezegd ook een beetje vermoeiend dat er zoveel mensen zijn die van alles en nog wat zomaar de wereld in slingeren."

Versters' vrienden en vriendinnen vertellen haar de laatste roddels ook niet. "Zij lezen de bladen niet, kijken niet veel televisie en daardoor word ik er ook niet vanuit mijn directe omgeving mee geconfronteerd", legt Lauren uit.