De Nederlandse danser Timor Steffens vindt het niet erg dat veel mensen hem vooral kennen als de voormalig minnaar van Madonna.

"Ik ben er zelf aan gewend geraakt, maar ik snap dat mensen het raar vinden dat ik, gewoon een jongen uit Schiedam, met zoveel beroemdheden omga", zegt hij in gesprek met NU.nl.

De 27-jarige danser en choreograaf heeft een huis in Los Angeles. "Ik heb met Michael Jackson gewerkt, zit met Chris Brown aan tafel en breng tijd door met Madonna. Zelfs als ik naar de supermarkt ga, kom ik daar Christian Bale tegen." 

Vorig jaar waren er geruchten dat Steffens en de dertig jaar oudere popster een relatie hadden, omdat ze regelmatig samen werden gezien. Hij heeft dat altijd ontkend. 

"We zijn gewoon heel goede vrienden, dat is echt alles, maar als mensen willen denken dat er meer aan de hand was, vind ik dat prima."

Verhalen

Volgens Steffens heeft het geen zin om zich op te winden over de verhalen die over hem de ronde doen. "Dat hoort erbij als je in dit wereldje zit." Hij vindt dat zijn carrière voor zichzelf spreekt.

"Volgens mij kennen de meeste mensen mij gewoon van So You Think You Can Dance, en binnenkort ben ik te zien als jurylid en artistiek leider in Dance, Dance, Dance op RTL4."