Op Nu.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen. Met daarin deze week dat het rommelt in het prinselijk huwelijk (Maxi is boos), er iets niet klopt in huize 'Vanessa' Breukhoven (wie liegt er?), tv-babes de boksring zullen betreden (Ellemieke krijgt klappen) en fans van Katja Schuurman binnenkort weer aan hun trekken komen (La Schuurman gaat praten). Lees mee in de roddelbladen van deze week.

Boze Breukjes

Een jaar geleden was de familie Breukhoven volop in de aandacht. Niet vanwege de zoveelste glamourparty. Nee, Vanessa's gelukkige gezinnetje was in een crisis beland. De twee oudste kids namen een familieruzie op cassette op en boden de tape aan de pers aan. Connie en Hans verbraken alle banden met de twee kids. Maar lag de ruzie nou aan Connie en Hans of aan de twee kinderen? Connie deed er alles aan om zich vrij te pleiten, zij is immers een supermamma. Deze week lezen we in Privé een verhaal over een vreemde gebeurtenis. De afvallige zoon Jordy wilde een poging doen om het weer goed te maken met zijn moeder. Maar toen hij opbelde en vroeg of Connie thuis was omdat hij met bloemen wilde langskomen, zou ze gezegd hebben: 'Je kunt wel langskomen, maar ik doe toch niet open'. Jordy vertelde dit voorval aan Albert Verlinde van RTLBoulevard. Maar in Party ontkent Connie alles. "We waren die dag helemaal niet thuis, zaten in Knokke. Het verhaal dat we hem voor een gesloten deur hebben laten staan, klopt dus helemaal niet'. Tsja, wie heeft er gelijk?

Oranje in Crisis

Maxi is boos. Woedend zelfs, volgens Privé en Weekend. En ook de hele Duitse roddelpers is in rep en roer. Wat is er aan het handje? Prins Willem Alexander is tijdens de Olympische Spelen vele malen gefotografeerd met blonde zwemster Inge de Bruijn. Juichend, vrolijk, dansend, elkaars handen vasthoudend en met de armen om elkaar heen vierden die twee de vele Hollandse overwinningen. En Maxima zat intussen nijdig in Argentinë, bij haar ouders. Vooral de Duitse bladen speculeren over 'de eerste huwelijkscrisis' en slepen er van alles bij. Foto's waarop Maxima boos (nou ja, niet blij) kijkt, foto's waarop het paar twee meter bij elkaar vandaan loopt (en niet gearmd) en foto's waarbij Maxi haar Amalia tegen zich aandrukt (alsof dat haar laatste strohalm is). Allemaal verzonnen natuurlijk, maar Privé belde toch maar even met Inge de Bruijn. 'De prins is gewoon heel spontaan en ik was uitgelaten omdat ik had gewonnen. Maar het is natuurlijk onzin om te denken dat daar meer achter zit!,' meldt de zwemster. Toch kopt Privé op de cover -in alarmrode koeienletters- het woord 'Crisis'. Hoe koningsgezind ze ook zijn, het blijft natuurlijk wèl een roddelblad.

Boksbabes

'Heeft Regilio Tuur weer beet?' vragen we ons af als we hem gezellig met blondine Ellemieke Vermolen zien zitten. Maar nee, het schijnt een 'puur zakelijk' onderonsje te zijn tussen de bokser en de presentatrice. Ellemieke is namelijk in training voor een nieuw tv-programma. Daar zullen tv-persoonlijkheden de boksring betreden en elkaar eens flink knock-out slaan. Helaas zijn er nog niet veel namen bekend, behalve die van Ellemiek dan. We lezen alleen dat smartlappenzanger Dries Roelvink de strijd aan gaat met Emile Ratelband, wat op zich natuurlijk al een hilarische combinatie is. Ellemiek staat in de ring met schrijfster Heleen van Royen. Privé voorspelt dat blonde Ellemiek behoorlijk op haar falie zal krijgen van de donkerharige columniste, die beslist niet bang is de confrontatie aan te gaan (gezien haar vernietigende column over hoeren bezoekende politicus Rob Oudkerk). Op 10 oktober op SBS6 is het programma op tv en het heet 'Sterren Boksen'. Het zou wel eens erg grappig kunnen worden.

La Schuurman

Katja Schuurman is er weer helemaal bovenop. De tv-babe kampte enige tijd geleden met uitputtingsverschijnselen. Te veel gewerkt, te veel gefeest. Ze leefde op slaappillen, pillen tegen maagpijn en at niet meer. Ze besloot een tijdje te stoppen met werken en weer bij haar zinnen te komen. 'Ik zou geen 25 meer willen zijn. Nu is het leven veel prettiger' meldt ze in Party. Hier spreekt een vrouw met levenservaring, Katja is namelijk inmiddels 'al' bijna 30! Maar afijn: binnenkort komt ze weer helemaal terug. Bij BNN krijgt ze een eigen talkshow, die helemaal rondom haar persoontje wordt opgebouwd. Het enige dat er verder over bekend is, is dat het programma aan het eind van dit jaar op de buis komt. Fans van Katja die haar alleen willen zien en niet hoeven horen te praten, komen ook aan hun trekken. Katja's beeltenis zal te zien zijn op de nieuwe Gouden Gids, waar ze in broekpak op de cover staat. Gratis en voor niets in je brievenbus binnenkort.