Kristen Stewart vindt het niet nodig om een stempel te drukken op haar seksuele voorkeur. "Ik heb niet het gevoel dat het zou kloppen als ik zou zeggen: 'Ik kom uit de kast!'."

Dat zegt de actrice in een interview met Nylon Magazine, zo weet Us Magazine.

"Als je het gevoel hebt dat je jezelf op een dergelijke manier wil definiëren, en dat je het gevoel hebt dat je je kan uiten binnen die term, dan moet je het vooral doen", aldus Stewart (25).

"Maar ik ben een actrice. Ik leef in een wereld vol dubbelzinnigheden en ik vind het heerlijk. Ik doe mijn werk en tot ik het gevoel heb dat ik moet beginnen aan een basis of het gevoel heb dat ik een perspectief heb of een mening heb die anderen zouden moeten horen, hoef ik niets te benoemen."

De actrice zou een relatie hebben met haar assistente, Alicia Cargile. De relatie is echter nooit door Stewart bevestigd. "Google me maar, ik verberg me niet. Ik denk dat in drie of vier jaar er heel veel mensen zullen zijn die het niet langer nodig vinden om uit te vinden of je homoseksueel of heteroseksueel bent. Dan is het gewoon: doe je ding."