AMSTERDAM - Jennifer Lopez heeft afgelopen weekeinde misbruik gemaakt van het parfumhuis Coty. Dit heeft New York Daily News dinsdag gemeld. J.Lo werd op kosten van Coty per privé-jet overgevlogen van Los Angels naar New York en verbleef in een peperduur hotel. Lopez woonde vervolgens de viering bij van het honderdjarige jubileum van het huis. Coty verzorgt de distributie van J'.Lo's luchtjes Glow en Still.

Bekijk video:
Modem/ Breedband

Volgens bronnen van de krant heeft Lopez misbruik gemaakt van het uitstapje door 's middags eerst een promotiebezoekje te brengen aan het warenhuis Macy's voor haar eigen kledinglijn.

Woordvoerders van beide partijen bevestigden dat Lopez ook in de Big Apple was voor 'andere dingen', alleen wilden zij niet zeggen welke. Op het jubileumfeest waren zondagavond verder Isabella Rossellini, Kate Moss en de tenniszusjes Venus en Serena Williams aanwezig.

Fortune Magazine noemde Lopez vorige week nog 'de rijkste vrouw onder de veertig', met een geschat fortuin van 255 miljoen dollar (212 miljoen euro).