Keira Knightley heeft de naam onthuld van de baby die ze eind mei kreeg. Het kind heet Edie.

De dertigjarige Knightley staat op de cover van de Amerikaanse editie van Elle, die dit jaar zijn dertigjarig bestaan viert. De cover is in vier versies verkrijgbaar, met verschillende foto's van de actrice.

Knightley vertelt in het interview dat haar dertigste verjaardag anders was dan ze had verwacht. "Ik was zwanger en mocht niet drinken. Wat heeft het voor nut om je dertigste verjaardag te vieren als je niet fenomenaal dronken kunt worden?" Ze vertelt dat haar man James Righton een lunch met vrienden had georganiseerd.

"Het was heel leuk, behalve het feit dat ze om één uur 's middags al begonnen te drinken. Toen ze met ons naar huis gingen, werden ze helemaal laveloos. En ik zat erbij, acht maanden zwanger en volkomen nuchter."

'Geweldig lichaam'

Door de bevalling houdt Knightley meer van haar eigen lichaam, vertelt ze. "Als vrouw heb je al gauw een hekel aan bepaalde delen van je lichaam. Je kijkt in de spiegel en denkt: had ik maar andere benen of armen, of wat dan ook. Maar na de zwangerschap en de bevalling, en het voeden van je kind, besef je hoe geweldig je lichaam is. Ik ga er nooit meer níet van houden, omdat het zoiets geweldigs heeft gedaan."