Ferry Doedens laat via Instagram weten 'terug' te zijn. "Ik voel me goed en heb zin om harder te werken dan ooit te voren", schrijft hij bij een selfie op de bestuurdersstoel van een auto. 

Doedens werd deze zomer ontslagen bij Goede Tijden, Slechte Tijden omdat hij zijn afspraken niet nakwam. De acteur liet daarop zelf weten een drugsverslaving te hebben en checkte in bij een afkickkliniek. 

De acteur heeft de kliniek volgens RTL Boulevard verlaten.

"Heb moeilijke en mooie momenten gehad de afgelopen paar weken door alles wat er over me gezegd is, maar het heeft me sterk gemaakt", schrijft hij zondag. Wederom bedankt de acteur zijn fans. 

Vorige week plaatste Doedens een foto van zichzelf met de tekst dat het beter met hem ging. "Ik leer op dit moment veel over mezelf en over mijn fouten", schreef hij. "Ik voel me goed zowel mentaal als fysiek. Ik kom sterker terug dan ooit, ik voel het." 

De 25-jarige Doedens is nog tot het einde van het jaar te zien bij de soapserie. Voordat het nieuws van zijn ontslag bekend werd, had hij zijn eerste filmrol gescoord in Sneekweek. De makers van de film lieten weten achter hun keuze voor Doedens te blijven staan.