Thijs Römer, Achmed Akkabi en Loek Peters hebben een opmerkelijk spelletje bedacht. Ze dagen elkaar uit om naakt te gaan.

Onder de hashtag 'be naked' plaatsten de drie vrijdag naaktfoto's op Twitter

Römer was de eerste die donderdag, tijdens zijn vakantie in Griekenland, uit de kleren ging. "Het is 'het boenen van de vloer' geworden", schreef de acteur bij het kiekje waarop hij op handen en knieën voor een hotelbed zit. "Dit, vanwege een overbevolkte grasmat."

"Koning. En wat zie je er weer strak uit Thijs", reageerde Peters, die vrijdag in Adamskostuum poseerde. "Ik moest echt even de ramen zemen. Maar met dit weer kan dat best.", schreef Peters bij de foto waarop hij naakt staat met wisser en zeem in zijn handen. 

'Hit'

"Goed werk Loek! Lekker thuiskomen dit. 'Be naked' is een hit, nu al", reageerde Römer. "Ik kan niet wachten wie allemaal mee gaan doen. Ik roep iedereen op", twitterde Peters.

Akkabi poseerde vrijdagmiddag, uiteraard naakt, op een enorme voet met een pluche leeuwtje in zijn handen. Die foto leverde Akkabi eveneens het predikaat 'koning' op. "Een heel nieuwe interpretatie van 'A foot up your ass'", twitterde Peters.

Chantal Janzen

"Nu al een klassieker in de reeks. Ik word hier heel blij van!", reageerde Römer. Hij wees meteen de volgende kandidaat aan. "En ik daag Chantal Janzen uit."

Chantal Janzen reageerde niet al te enthousiast. "Kut", twitterde ze. "Je kan het. Even op broeden en maken die foto", moedigde Peters aan. Ook Akkabi ziet Janzen graag naakt. "U cunt do this Chantal!"