De familie van Bobbi Kristina Brown overweegt juridische stappen nadat het Amerikaanse blad National Inquirer een foto plaatste van de onlangs overleden Bobbi Kristina op haar sterfbed op de voorpagina van het blad.

Een bron laat FOX411 weten dat de familie het een vreselijke actie van National Inquirer vindt.

Op de foto is Bobbi Kristina te zien terwijl ze in een bed ligt in het hospice waar ze de laatste weken van haar leven verbleef.

De 22-jarige dochter van Whitney Houston en Bobby Brown is op de foto buiten bewustzijn en heeft een ziekenhuishemd aan. "De familie is heel erg boos", aldus de bron. "Ze bekijken nu of ze juridische stappen kunnen ondernemen. Ze willen heel graag weten wie deze foto genomen heeft."

De foto zou voor een bedrag van 100.000 dollar (ruim 90.000 euro) zijn verkocht aan het blad. In het tijdschrift staan ook foto's van de kist waarin Bobbi Kristina lag, net als foto's van haar rouwende familieleden.

Begrafenis Bobbi Kristina Brown

Open kist

Bobbi Kristina overleed op 26 juli. De dochter van Whitney Houston en Bobby Brown werd op 31 januari bewusteloos aangetroffen in haar badkuip.

Toen Whitney Houston drie jaar geleden overleed, deed The National Inquirer iets soortgelijks. Het blad plaatste toen een foto van de zangeres in een open kist. Daar kreeg het blad toen ook veel kritiek op, maar dat weerhoudt de makers er niet van om deze foto nu opnieuw af te drukken, naast de foto van Bobbi Kristina in haar bed.