Nicki Minaj heeft deze week een wassen beeld gekregen in Madame Tussauds Las Vegas. 

De zangeres is in een bijzondere pose vastgelegd: op haar knieën in een miniscuul zwart pakje met enorme gouden naaldhakken. Zo was ze ook te zien in de gewaagde videoclip van het nummer Anaconda.

De officiële onthulling van het beeld vond dinsdag in Las Vegas plaats. De makers hebben geprobeerd de tropische sfeer van de videoclip over te brengen op het beeld.

Zo is de zangeres te zien tegen een houten achtergrond van planken in in felle kleuren. Het beeld staat in een speciale setting in de Music Room van het museum, met special effects en achtergrondmuziek erbij. Minaj heeft een paar foto's van het wassen beeld op Instagram geplaatst.

Twintig mensen

In februari werd begonnen aan het beeld. Meer dan twintig mensen werkten aan het project. Het lichaam van Minaj werd op meer dan driehonderd plekken opgemeten om te zorgen voor een goed lijkende creatie.

Op Instagram zette de zangeres ook een foto van zichzelf in dezelfde pose als het beeld. Het wassen evenbeeld kan wel rekenen op wat kritiek. Zo is de bilpartij van het beeld niet net zo weelderig als die van de zangeres zelf, aldus een internetter.