Blake Shelton is van plan om een blad aan te klagen, dat hem er van beschuldigde een affaire te hebben gehad. In Touch Magazine schreef dat het huwelijk van de zanger met Miranda Lambert daarom voorbij zou zijn.

Shelton, die onlangs zijn scheiding van Miranda Lambert bekendmaakte, zou volgens het blad een affaire hebben gehad met countryzangeres Cady Groves.

Ze zanger is hier volgens TMZ zo kwaad over dat hij zijn advocaten opdracht heeft gegeven er werk van te maken. Het blad zou inmiddels een brief hebben gekregen van de adocaten, waarin de zanger zou eisen dat het stuk wordt teruggetrokken.

In de brief zou ook staan dat de beweringen van Cady Groves, die verliefd zou zijn op Shelton, regelrechte leugens zijn. "Meneer Shelton heeft geen seksuele relatie of een affaire gehad met mevrouw Groves."

TMZ schrijft dat In Touch niet van plan is het verhaal terug te trekken. "In tegendeel, we staan achter het stuk en brengen deze week weer een exclusief verhaal over de scheiding van Blake en Miranda", laat het blad weten.