Hoewel ze officieel nog niet bij elkaar zijn, hebben Lange Frans (34) en zijn ex-vrouw Daniëlle van Aalderen (31) besloten om weer te gaan samenwonen.

Dat vertelt Van Aalderen aan Story.

Van Aalderen zegt dat het een ideale situatie is. "We geven elkaar ook alle ruimte. Frans moet meestal 's avonds optreden. Overdag is hij in zijn muziekstudio. Die is bij ons in de tuin. Op die manier kan hij dus ook voor onze zoon en dochter zorgen. Dat geeft mij weer de gelegenheid om bezig te zijn met de organisatie van zijn eindejaarsconcert", vertelt ze.

De ex-vrouw hoopt dat het tussen haar en Lange Frans weer helemaal goedkomt. "Maar opnieuw trouwen wil ik niet. Wat wij samen hebben, hoeft ook niet per se een naam te krijgen. We noemen het 'probering'."

Liedje

Lange Frans droeg recentelijk het nummer Zij gelooft in mij op aan zijn ex, met de boodschap haar terug te willen. Maar vervolgens liet ze weten dat het niet genoeg is om de opgelopen schade te herstellen.

De rapper en zijn vrouw kondigden in november 2013 aan te gaan scheiden. Samen zijn ze de ouders van twee kinderen: zoon Willem en dochter Danie.