Sabia Engizek zegt "heel gelukkig" te zijn. De laatste paar weken gaan er geruchten dat haar relatie met Rafael van der Vaart voorbij is en dat ze liegt over haar zwangerschap, maar volgens Engizek is daar niets van waar.

"Niemand hoeft zich zorgen over mij te maken. Het gaat erg goed met mij", aldus Engizek in een interview met Storymeldt Shownieuws dinsdag.

Tegenover het blad ontkent ze dat zij en Van der Vaart uit elkaar zijn. "Wat denk je nou zelf? Als er iets aan de hand zou zijn, zou ik er niet zo vrolijk bij lopen. Kijk naar mij! Zie je een vrouw die ongelukkig is? Ik ben heel gelukkig, Rafael is heel gelukkig en de kinderen zijn heel gelukkig. Aan ons geluk hoeft niemand te twijfelen."

Engizek hield lange tijd haar mond terwijl verschillende bladen schreven over de vermeende breuk, een mogelijke zwangerschap en ruzie met de familie van Van der Vaart, maar heeft nu besloten toch te reageren. "Er zijn zoveel negatieve verhalen over mij verteld. Dat ben ik zat, en ik heb geen zin meer om me te verantwoorden of daar op in te gaan."

"Mijn gezin is het belangrijkste, daar stop ik al mijn energie in. Ik ben verder aan niemand verantwoording schuldig. Het enige wat ik wil is rust. Heel veel rust."

Verhuiswagens

Verschillende bladen schreven over de verhuiswagens die onlangs gezien werden bij de woning van Engizek en Van der Vaart in Hamburg, waarbij de vader van Van der Vaart flinke ruzie zou hebben gemaakt met Engizek. "Ook in Spanje heeft Rafael kleding nodig. Zo gek is dat toch niet?"

Ook het verhaal dat Van der Vaarts vader tegen fotografen zou hebben gezegd dat Engizek liegt over haar zwangerschap wuift ze weg. "Ik kan me niet indenken dat hij dat geroepen heeft."