Drew Barrymore weigert de laatste tijd regelmatig filmrollen die ze aangeboden krijgt. Liever richt ze zich op haar eigen cosmeticabedrijf.

Dat vertelt ze aan E! News.

"Flower heeft mijn leven veranderd omdat ik me volledig toe kan wijden als moeder en tegelijkertijd iets kan doen dat betekenisvol is", zo vertelt de actrice over haar bedrijf Flower Beauty.

Door haar drukte met haar eigen zaak schittert ze door afwezigheid in Hollywood. Ze zegt dan ook dat ze aanbiedingen voor rollen vaak afslaat. "Flower Beauty is een fulltime baan. We reizen veel. Ik sta veel pers te woord en ik bezoek laboratoria in het hele land, op zoek naar de meest innovatieve dingen."

Accessoires

Behalve cosmetica brengt Barrymore ook accessoires op de markt; pas verscheen een nieuwe lijn zonnebrillen die in de Amerikaanse supermarktketen Walmart wordt verkocht.

Ter inspiratie snuffelde ze vooral rond op vlooienmarkten: "De beste plaats voor inspiratie voor brillen zijn vlooienmarkten. Ook ging ik naar warenhuizen. Ik wil het nieuwe innovatieve mengen met vintage."

Barrymore verdwijnt niet volledig van het witte doek. Later dit jaar is ze te zien in de komedie Miss You Already.