De uitvaartdienst van Bobbi Kristina Brown was intiem, simpel en mooi. Het was ingetogen en passend voor haar leven. 

Dat vertelt een van de bezoekers van de uitvaart aan E! News.

"De dienst was prachtig en net zoals zijzelf: klein en delicaat", zegt Ellin La Var, de voormalig styliste van Bobbi Kristina's moeder Whitney Houston.

Een hoogtepunt van de dienst die zaterdag in de buurt van Atlanta plaatsvond was een compilatie van homevideo's die Tyler Perry maakte. "Het was een aangrijpende video. Op het einde zwaaide ze vaarwel. Het was erg emotioneel om te zien", aldus La Var. 

Begrafenis Bobbi Kristina Brown

Onenigheid

In de week die voorafging aan de uitvaart bleek dat de families Brown en Houston het niet eens konden worden over hoe de uitvaart eruit moest zien. Ook tijdens de uitvaart ontstond er ruzie toen Pat Houston het woord nam en Leolah Brown tegen haar optreden protesteerde.

"Ze stond op om blijk te geven van haar boosheid. Dat was erg ongepast", vertelt La Var, die zegt dat Tyler Perry haar uiteindelijk naar buiten dirigeerde.

Gezongen en gelachen

Bronnen melden verder dat Pat Houston na afloop van de uitvaart een bijeenkomst bij haar thuis hield waar uitbundig werd gezongen en gelachen. De familie Brown was daar niet bij aanwezig.

Naar verwachting wordt Bobbi Kristina maandag naast haar moeder begraven in de staat New Jersey.