Hollywoodster Eliza Dushku is uit haar hotelkamer gezet, omdat de bandleden van One Direction de hele verdieping van het hotel in Pittsburgh voor zichzelf zouden willen hebben.

Dat schrijft The Sun zondag.

Dushku, bekend van haar rol als Faith in Buffy the Vampire Slayer, klaagt op Instagram over het feit dat ze haar koffers moest pakken om van kamer te veranderen.

Bij een foto van al haar ingepakte spullen, schrijft ze: "Geen probleem hoor, One Direction! Het was superchill om mijn hotelkamer, waar ik al twee maanden verblijf, te moeten verlaten zodat jullie de hele verdieping voor jezelf kunnen hebben. Het kostte me twee uur om mijn spullen in te pakken."

Nuanceren

Later nuanceert Dushku haar boosheid een beetje via Twitter. "Ik lach nog hoor! Het zit allemaal goed met One Direction. Tenminste: als ik gratis kaartjes of foto's krijg voor het kind van een van mijn vrienden", grapt de actrice.

Harry Styles, Louis Tomlinson, Niall Horan en Liam Payne verblijven waarschijnlijk alleen dit weekend in het hotel, vanwege hun concert in het Heinz Field stadion in Pittsburgh.