Kris Jenner en haar ex Caitlyn Jenner, die tot voor kort als Bruce door het leven ging, hebben elkaar deze week voor het eerst gezien sinds de transformatie van de voormalig atleet.

RadarOnline meldt dat de twee realitysterren de ontmoeting hebben lasten vastleggen voor de serie van Caitlyn, I Am Cait.

In de afgelopen weken zou er flink wat spanning zijn geweest tussen de twee, omdat Jenner het moeilijk zou hebben met de transformatie van haar ex. Vandaar dat de ontmoeting even was uitgesteld.

"Maar Kris laat nooit een mogelijkheid voorbijgaan om zich te profileren op televisie. Dus ze vond het een goed idee om de ontmoeting te filmen", aldus een ingewijde.

Tijdens haar bezoek zou Jenner haar ex hebben gecomplimenteerd met haar huis en de mooie inrichting. "Ze hebben ook veel over de kinderen gepraat, vooral over de achttiende verjaardag van Kylie volgende week", vervolgt de bron.

"Kris gaf ook toe dat ze nog steeds moeite heeft met de grote verandering. Maar ze zei ook dat ze goed kan zien dat Caitlyn heel gelukkig is en dat dat uiteindelijk het belangrijkste is."

Kijkcijfers

De website schrijft dat de beslissing om de ontmoeting te laten filmen misschien niet alleen goed is voor de reputatie van Jenner.

Ook haar ex zou er wel wat uit kunnen halen. Haar realityserie weet namelijk minder televisiekijkers te trekken dan de serie van de Kardashians en dat zou Jenner best lastig vinden. "Ze is niet blij met de cijfers en ze vindt het lastig om te 'verliezen' van Kris en van de rest van de familie."