Het ziet er niet naar uit dat Christine Ouzounian, de oppas waar Ben Affleck zo close mee zou zijn geweest, haar kant van het verhaal binnenkort vertelt. 

De acteur en Jennifer Garner hebben haar namelijk op het hart gedrukt dat ze haar mond moet houden, weet RadarOnline.

Er gaan al even geruchten dat Affleck en Ouzounian wel heel close met elkaar waren vlak voordat de acteur en zijn vrouw Garner bekendmaakten uit elkaar te gaan.

Affleck heeft ontkend dat dit het geval was, maar Ouzounian blijft stil. De nanny tekende een geheimhoudingscontract toen ze voor de twee wereldberoemde sterren ging werken.

Een medewerker van Affleck en Garner zou in de afgelopen dagen contact hebben opgenomen met Ouzounian om haar te herinneren aan het contract, meldt de website.

"Als ze zich hier niet aan zal houden, heeft dit grote gevolgen", aldus een bron. "Maar Christine heeft haar vriendinnen verteld dat ze intussen niet meer voor het stel werkt, en dat er niks in het contract staat over het contact dat ze had met Ben na haar ontslag."

De ingewijde meldt ook dat Ouzounian het niet erg vindt dat ze momenteel zo in de aandacht staat. "Integendeel, ze lijkt te genieten van alle aandacht."