De families Brown en Houston kunnen het moeilijk met elkaar eens worden over hoe de uitvaart van Bobbi Kristina Brown eruit moet gaan zien. 

Dat meldt People.

"Beide kanten van haar familie zijn nog steeds niet tevreden en ze zitten niet op dezelfde golflengte", zo meldt een bron dichtbij de familie. "Er is veel gaande achter de schermen. Er moet veel gebeuren in een kort tijdsbestek", zo wordt de situatie toegelicht.  

Een andere bron bevestigt de besluiteloosheid rond de uitvaart van de eerder deze week overleden dochter van Bobby Brown en Whitney Houston. "Alles verandert constant", zo wordt gezegd. 

Uitvaart

Nadat Bobbi Kristina overleed doken er verschillende berichten op over de uitvaart. Aanvankelijk werd gemeld dat ze donderdag begraven zou worden, maar later verschenen er berichten dat de uitvaart op zaterdag plaats zou vinden.

Momenteel wordt aangenomen dat er zaterdag een uitvaartdienst in Atlanta is en ze vervolgens maandag in New Jersey wordt begraven naast haar moeder.

Aandacht

Ondertussen is er bij de familie ook veel woede over de aandacht voor de dood van Kristina. Bobby Brown Junior reageerde woensdag boos op nieuwe volgers en aandacht die hij krijgt op Twitter. 

"Mensen geven geen reet om je totdat je relevant bent en ze houden niet van je totdat je beroemd of dood bent. Ik wil deze volgers niet. Dit is echt voor mij, dit is mijn leven, mijn zus. En geen verdomd trending topic", zo liet Brown Junior weten. 

Brown stierf zondag, na bijna zes maanden in coma te hebben gelegen. Ze werd op 31 januari bewusteloos in bad gevonden.