Sylvia Geersen heeft er "niet echt" spijt van dat ze haar ex-vriend Ashur Thomas op sociale media een vreemdganger heeft genoemd.

Dat vertelt het 29-jarige model aan Grazia.

"In een soort waas door alle hoog opgelopen emoties heb ik hem op sociale media een vreemdganger genoemd. Niet netjes, dat had ik niet moeten doen, maar nu weten mensen in elk geval de reden van onze break-up. Dus ik heb er ook weer niet echt spijt van."

Midden juni liet Geersen via Twitter weten dat haar relatie met Thomas na vijf jaar voorbij is, omdat hij vreemd ging. "Het is definitief over en uit tussen Ashur de vreemdganger en ik!", schreef ze destijds.

'Blessing'

"Hoe ik erachter ben gekomen? iCloud. Dat kan gevaarlijk zijn, Achteraf gezien is het een blessing geweest, omdat het voor mij eigenlijk ook al over was", zegt ze nu.

Negatief praten over haar ex wil het model niet meer. "Geen slecht woord over hem, ik wens hem oprecht heel veel geluk, maar we pasten niet bij elkaar. Toen ik nog bij hem was, voelde ik me constant moe en nerveus. Ik heb mijn vrijheid nodig."